F.N. Kempen staat voor inspirerende visueel aantrekkelijke vaste planten. Door de omvang en continue vernieuwing van ons assortiment, zijn wij de grootste in ons segment. Door samenwerking met onze partners in het buitenland, kunt u uw klanten eerder in het seizoen bedienen. Ons assortiment kenmerkt zich door uitstraling, uniformiteit, gezondheid en een hoge omloopsnelheid. Tevens kunt u altijd terecht voor maatwerk. Onze planten leveren maximaal rendement voor u en onze klanten op.

In 1989 nam Ad Kempen de boomkwekerij in Hazerswoude van zijn vader over. Zes jaar later werd er een tweede bedrijf gebouwd in Mijdrecht. Sinds 1995 is FN Kempen gegroeid tot een moderne vaste plantenkwekerij op één centrale locatie in Nederland met een totale oppervlakte van 10 ha. met 20 vaste medewerkers.

Hoogwaardig assortiment
We leveren een hoogwaardig assortiment planten en kruiden aan onder meer exporteurs, retailketens en tuincentra. Het gros van onze planten komt voort uit weefselkweek en is te herkennen aan ons ‘Black Label’

Noviteiten
F.N. Kempen heeft een scherp oog voor populaire nieuwe planten en kruiden. Eigenaar Ad Kempen heeft een groot internationaal netwerk en heeft een jarenlange ervaring in de markt. Door deze combinatie is F.N. Kempen een autoriteit in de markt en vindt u bij ons een selectie van interessante noviteiten.  

Internationale samenwerking
Het hele jaar door levert F.N. Kempen uniforme en sterke planten en kruiden. Bij onze partners in Griekenland en aan de Italiaanse bloemenrivièra staan de kweekomstandigheden garant voor sterke planten en kruiden die we vroeg in het jaar kunnen leveren. Onze internationale partners zijn MPS en Global GAP Fruit & Vegetables-gecertificeerd.

Missie en Visie
Onze missie is het leveren van producten, die zowel voor onze klant als ook voor F.N. Kempen rendement opleveren. Onze visie luidt dan ook dat een plant van F.N. Kempen de aandacht trekt van consumenten en zichzelf verkoopt door zijn uitstraling, gezondheid, schapleven en onderscheidend vermogen.

Familiebedrijf
F.N. Kempen is een familiebedrijf in hart en nieren. We hechten waarde aan persoonlijk contact en een flexibele instelling. Bij ons zijn de lijntjes kort en heerst er een prettige werksfeer.

Verkoop
U vraagt en wij voeren het uit. F.N. Kempen werkt snel en flexibel. Bestellingen die ’s ochtends voor 9.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag afgeleverd in de regio’s Aalsmeer, Bleiswijk, Naaldwijk of Rijnsburg.