Het Bedrijf

Het Bedrijf                                                                                                                  

 

F.N.Kempen ‘Plants to Inspire’ 

  

In 1989 nam Ad Kempen de boomkwekerij van zijn vader over in Hazerswoude. Vanaf 1995 werd er grond in Mijdrecht gekocht en werd er een bedrijf gebouwd. Door innovatief aan de slag te gaan, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap groeide zijn bedrijf uit tot een moderne potplantenkwekerij op twee locaties in Nederland met een totale oppervlakte  van 13 ha met 15 vaste medewerkers.  

In 2005 is uitgeweid naar Albenga in Italië. Aldaar begon F.N. Kempen met het kweken van zijn eigen Lavandula onder eigen begeleiding in samenwerking met de beste kwekers van Albenga. Op deze manier is het vaste planten seizoen verlengd. 

Sinds 2007 worden er zaken gedaan met een Griekse kweker. Ook in Griekenland worden producten van F.N. Kempen geteeld onder eigen begeleiding. Bovendien komen de bekende kruiden van F.N. Kempen uit Griekenland, omdat door het Griekse klimaat kwaliteit, geur en smaak sterker is dan vanuit andere Zuid-Europese landen. 

Met het in gebruik nemen van een nieuwe bedrijfsruimte in 2009 is er een uitgekiend logistiek systeem opgezet, waardoor de planten nog efficiënter transportklaar worden gemaakt en met korte lijnen snel en goed worden afgeleverd, waardoor de kwaliteit optimaal gewaarborgd wordt. Wilt u graag zaken doen met een modern bedrijf met kennis van product en markt, dan maakt u met F.N. Kempen de juiste keuze. 

  

Uniek assortiment 

Wij kweken grote partijen visueel aantrekkelijke potplanten en zijn steeds op zoek naar nieuwe plantvariëteiten. We slagen er ieder jaar weer in om nieuwe planten te introduceren en houden ons assortiment actueel. Door onze producten af te stemmen op een jaarrond afzet is het mogelijk om continue het verkooppunt te voorzien van nieuwe planten in combinatie met het bestaande assortiment. 

  

“Plants to Inspire”    

Geen tuin, terras of balkon is hetzelfde. Het is helemaal van nu om er een eigen draai aan te geven door creatief om te gaan met materialen of zelf iets toe te voegen. Met als eindresultaat: een mooie comfortabele tuin die helemaal bij je past! Met onze slogan “Plants to Inspire” spelen we in op deze wensen van de consument. Iedere maand zorgen wij voor meerdere blikvangers binnen onze collectie die uw tuin compleet maken. 


 

 

 

 
NL UK DE FR